Yksityistunnit tai pienryhmät tehokkain tapa oppia

Tanssiseuran ryhmät ovat sosiaalisia tapahtumia ja siellä opetellaan tanssimaan ja samalla tutustutaan
ryhmän jäseniin esim. parinvaihtojen kautta ja kaikki auttavat tällä tavalla toisiaan mm. paritanssien vienti- ja seuraamisharjoittelussa. Kaikki eivät kuitenkaan halua tai ovat ujoja ja pidättyväisiä lähtemään mukaan ryhmäohjauksiin ja heitä varten Tanssikansa ry voi järjestää myös yksityistunteja ja pienryhmäharjoittelua mm. häätanssiseurueille, työpaikkaporukoille jne..tarpeen mukaan. Koulutettuja ohjaajia toimii joka puolella Suomea, osa myös Ruotsissa ja he ovat valmiita myös yksityistuntien pitämiseen. Tunteja voi tilata joko alla olevilta opettajiltamme tai tanssinohjaajiltamme etukäteen sähköpostilla tai puhelimitse.

Yksityis- ja ryhmätuntien tilaukset info@tanssikansa.fi tai 044-5187675

Opettajat / palvelut

Juhani Tahvanainen
Diplomitanssinopettaja

Juhani Toimii pääasiassa lava-ja seuratanssien opettajana omassa Tanssikoulussa Wanha Maestro ja opettaa aktiivisesti myös tanssi-tapahtumissa ja -leireillä, sekä kotimaassa, että ulkomailla. Juhani on erikoistunut alkuperäisiin tanssityyleihin, kuten Wanhaan Tangoon ja Jatsifoksiin, wanhoihin swing-tansseihin  ja kehitellyt myös omia tansseja jo muuten unohdetuista tansseista. Juhani kouluttaa valtakunnallisesti tanssinohjaajia.

Susa Matson
Tanssinopettaja

Susa on kaikille tuttu Tanssii Tähtien kanssa tanssiohjelmasta ja toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta on käytettävissä ryhmäopetuksiin myös muualla Suomessa.
Susa on tuttu opettaja myös tanssileireilla esim. Joensuun Tanssiviikolla ja Kemer Tanssi-festivaaleilla Turkissa. Susan repertuaariin kuuluvat sekä seuratanssit, että kilpatanssi, vakiot ja latinalaistanssit, swing ja myöskin argentiinalainen tango.

Nina Krook
Tanssinopettaja

Niina Krook opettaa argentiinalaista tangoa Helsingissä Tangokoulussa, mutta on opettajana myös Joensuun Tanssiviikoilla, Kemerin Tanssifestivaaleilla, Tangon Palo-tapahtumassa Rovaniemellä ym. tango-tapahtumissa ympäri Suomea. Nina on erikoistunut myös kehon huoltoon ja venyttelyihin sekä tangoterapiaan.

Tanssi tekee hyvää mielelle ja kunnolle ...